40a edició del Grec recomanat per Itaca Hostel

40a edició del Grec recomanat per Itaca Hostel

40a edició del Grec a Barcelona.

Barcelona celebra un Grec Festival de Barcelona ben especial aquest estiu. Enguany n’és la 40a edició, i s’hi ha previst una oferta extraordinària, amb 141 espectacles de teatre, dansa, música i circ. Consulteu-ne la programació amb deteniment al web del festival i gaudiu també dels espectacles gratuïts! N’hi ha per a tots els gustos!

40a edició del Grec Organitzat per:Institut de Cultura de Barcelona. – Grec Festival de BarcelonaEs venen les entrades a:Palau de la Virreina.

Tot tipus d’entrades amb i sense descomptes, sent l’únic punt de venda dels descomptes per a grups, aturats, famílies nombroses, monoparentals i Last Minute.

Es venen les entrades a:Teatre Grec. A taquilles el mateix dia 2 hores abans de l’inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes per a menors de 16 anys, menors de 25 anys, majors de 65 anys i titulars de Targeta Rosa i carnet biblioteques.

Es venen les entrades a:Teatre Romea. Consultar possibles descomptes directament a l’espai d’actuació o teatre.

Es poden adquirir entrades per a l’espectacle en cartell el mateix dia de la funció, obertes com a mínim 1 hora abans de l’inici de l’espectacle.

Es venen les entrades a: Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l’inici.

Entrades sense descompte i també amb descomptes per a menors de 16 anys, menors de 25 anys, majors de 65 anys i titulars de Targeta Rosa, carnet biblioteques i familiars.

Es venen les entrades a:Teatre Lliure. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l’inici.

Entrades sense descompte i també amb descomptes per a menors de 16 anys, menors de 25 anys, majors de 65 anys i titulars de Targeta Rosa, carnet biblioteques i familiars.

Es venen les entrades a:Palau de la Virreina. Tot tipus d’entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups, aturats, famílies nombroses, monoparentals i Last Minute)

This post is also available in: English French Spanish

Deixa una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *