Cruïlla Barcelona recomanat per Itaca Hostel Barcelona

Cruïlla Barcelona recomanat per Itaca Hostel Barcelona

A Itaca seguim amb els festivals !

A la ciutat de Barcelona se celebren més de 150 festivals cada any, un 40% dels realitzats a Catalunya i més del 10% del conjunt espanyol. Aquests percentatges situen Barcelona com a ciutat capdavantera a nivell europeu i internacional, amb dades properes als de París o Londres, el que posiciona a la capital catalana en termes quantitatius i qualitatius en un estatut de lideratge des d’una perspectiva cultural i turística.

En Itaca Hostel creiem fermament que els festivals barcelonins són una excel·lent carta de presentació de la capacitat de la ciutat per proposar i acollir una multitud de propostes culturals a escala nacional i internacional. El seu dinamisme, versatilitat, diversitat de gèneres, amplitud de públics, intensitat temporal, cobertura geogràfica i especialització estilística ajuden a la construcció i consolidació en termes simbòlics i d’atracció de turisme de qualitat de la marca Barcelona.

Si t’has perdut el Primavera Sound i el Sónar, aquí tens una altra oportunitat per gaudir durant 3 dies de música en viu.

La setena edició del Cruïlla Barcelona tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de juliol de 2016 a la seva ubicació habitual al Parc del Fòrum de la ciutat comtal.

El festival, que s’ha convertit en aquests darrers anys en cita obligada del panorama festivaler espanyol, tornarà a comptar amb diversos escenaris i una programació artística sense fronteres musicals.

El cartell d’enguany inclou a artistes com Damien Rice, Crystal Fighters, Robert Plant, Alabama Shakes, Calexico, Anita Tijoux o el grup colombià Bomba Estéreo.

L’escena musical catalana i nacional estarà representada per grups com Vetusta Morla, Chambao, Adrià Puntí o Xoel López entre d’altres

Si ets un amant de la música, Itaca Hostel t’aconsella que no et perdis aquesta cita!

Per aconseguir les entrades pots visitar la seva pàgina web.

www.cruillabarcelona.com

 

This post is also available in: English French Spanish

Deixa una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *