El Paul ha tornat a Itaca Hostel Barcelona!!!

El Paul ha tornat a Itaca Hostel Barcelona!!!

El Paul ha tornat

Després d’una llarga temporada en Paul torna a incorporar-se al team d’ Itaca Hostel Barcelona, a partir d’ ara en Paul reprendrà l’ atenció al client des de la recepció I substituirà a la Núria que gaudirà d’uns dies de vacances tant merescuts.

Aquesta nova reincorporació donarà servei als nostres amics I hostes que s’ allotgin a Itaca Hostel Barcelona I que podran comptar amb en Paul per tota la informació I l’ actualitat que podeu gaudir en la vostra visita a la ciutat.

Si bé és una reincorporació, en Paul va treballar I col.laborar amb Itaca Hostel Barcelona en el seu moment per un periòde de més de dos anys I és ben coneixedor de la casa i de les expectatives I del tracte amb els nostres clients I expert coneixedor de les possibilitats que el nostre establiblent pot oferir per la inmillorable situació al barri gòtic de Barcelona I la gran quantitat de possibilitats per visitar.

 

Tot l’ equip de Itaca Hostel estem molt contentes d’ aquesta nova reincorporació al nostre equip de treball que ben segur enfortirà el servei I millorarà les connexions personals amb tots vosaltres. Siguis benvingut Paul a Itaca Hostel Barcelona.

Deixa una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *