Els millors “mercadillos” de Barcelona recomants per Itaca Hostel

Els millors “mercadillos” de Barcelona

Per els que us agrada remenar per trobar gangues, articles de segona mà o disenys originals, vina a Itaca que us informarem dels millors mercats de segona mà de Barcelona

Algunes persones els agrada comprar roba al H & M o a Zara i els seus mobles a Ikea. Però si t’agrada un estil peculiar o t’encanta una ganga, llavors els mercats de segona mà són una alternativa.

Itaca Hostel Barcelona també creu en la necessitat de fer un canvi cap a un ús més responsable dels recursos, els mercats de segona mà, ja siguin aquells de venda o intercanvi són un exemple perfecte de la regla de les tres R (reduir, reutilitzar i reciclar) i també ens permeten trobar coses barates i diferents.

Si vens a Itaca Hostel Barcelona et podrem donar molta informació sobre aquests mercats i com arribar a ells, a alguns d’ells caminant, per exemple:

Els millors “mercadillos” de Barcelona

 

Mercat “Els Encants”

Aquest és el mercat més antic d’Europa i el més gran de Barcelona. Aquí pots trobar tot tipus d’articles, des de sofàs antics fins a roba d’època. Està situat en un gran espai a l’aire lliure que ha estat recentment renovat per afegir un bonic sostre. Hi ha una àmplia varietat de llocs de menjar per descansar una mica després de la frenètica i cansada caça de gangues!

Si no vols anar caminant també pots agafar la línia vermella de metro des de la parada Urquinaona i baixar a la parada Glòries que et deixa just al costat del mercat. Està obert els dilluns, dimecres, divendres i dissabtes.

Mercat de “Drassanes”

Molt a prop d’Itaca Hostel, aquest mercat és a deu minuts a peu, es troba darrere del museu marítim a la part inferior de la Rambla. Es porta a terme des de mig matí fins a les set de la tarda els diumenges i és una bona oportunitat per trobar una mica de roba de segona mà i accessoris.

Mercat de “Sant Antoni”

Aquest mercat té lloc tots els diumenges al mercat de Sant Antoni, a només quinze minuts a peu d’Itaca Hostel. És un dels mercats més grans, més importants i emblemàtics de Barcelona. És un mercat de segona mà especialitzada en antiguitats i col·leccionables- Llibres, segells, insígnies, enganxines, cartells, còmics i molt més.

Itaca Hostel Barcelona et convida a explorar i gaudir d’aquests mercats durant la teva estada amb nosaltres.

This post is also available in: English French Spanish

Deixa una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *