“Festival de la Merçé“ , festival de Barcelona recomanat per Itaca Hostel

“Festival de la Merçé“ , festival de Barcelona recomanat per Itaca Hostel

Si vas a estar a Itaca Hostel del 22 al 25 de Setembre vas a divertir-te amb la major celebració que la ciutat t’ofereix. Un festival ple de música i esdeveniments durant el dia i la nit.

A Itaca Hostel li encanta aquest festival, que passa per tota la ciutat i especialment al barri gòtic al costat de Itaca Hostel pel que pots fàcilment entrar i sortir de la festa.
La Mercè d’aquest any serà més curta i més concentrada, però serà igual d’interessant, intensa i divertida. T’emocionaràs amb l’essencial de la Mercè, com el (pista foc) correfoc, castells (torres humanes), circ a Montjuïc i concerts al festival BAM. I també hi ha nous espais enguany com Fabra i Coats i el parc de la Trinitat, de manera que el festival de Barcelona s’obre a més barris de tota la ciutat.

El personal d’Itaca Hostel t’informarà de tot el que cal saber per gaudir al màxim de la Festa Major de Barcelona, del 22 al 25 de Setembre.

Comença el dijous dia 22 que és el dia que Itaca Hostel ofereix una sagnia gratis al bar-recepció a les 10 pm i després de reunir-nos anirem a explorar els concerts de música que Barcelona ofereix.

No et perdis l’oportunitat de veure els CASTELLERS “humans”, una celebració molt tradicional catalana o els focs artificials al barri de Montjuïc o el correfocs que passen al llarg dels carrers al barri gòtic, al costat de Itaca Hostel i concerts com:
Love of Lesbian a la platja, o Manu Chao al Fòrum, o Kiko Veneno just a la plaça de la catedral !!! ..

‘Diverteix !!!

This post is also available in: English French Spanish

Deixa una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *