Itaca Hostel Barcelona et proposa set concerts a Barcelona

L’oferta és àmplia, però el temps i el pressupost, limitats. Per ajudar a discernir quines són les actuacions musicals més interessants del mes, n’hem volgut triar set que reuneixin un mínim de varietat. Vells músics de culte rescatats de l’oblit, projectes nous, icones avantgarde, emblemes punk… Al final intervindran les inclinacions personals de cadascú, però esperem que l’oient inquiet trobi aquí una selecció prou satisfactòria.
KING KHAN & THE SHRINES 
La [2] d’Apolo. 6/10

El seu energètic còctel de soul, garatge, psicodèlia i punk, la seva punteria creant tonades irresistibles, i títols com “Land of the Freak” i “I Wanna Be A Girl” ens recorden que la passió i la diversió són inherents al millor rock’n’roll.

DIAMANDA GALÁS
TNC. 11/10

Entre totes les actuacions del Red Bull Music Academy Weekender, destaca la de Diamanda Galás. La reverenciada compositora nord-americana presentarà Death Will Come and Will Have Your Eyes. Un espectacle que promet ser tan opressiu com fascinant.

LEE FIELDS AND THE EXPRESSIONS
Apolo. 13/10

Aquest soulman està visquent la seva època daurada a partir dels seixanta. Passeja la seva fanfarroneria i els seus moviments impossibles de cames pels escenaris com si fos un adolescent aspirant a ser el nou James Brown.

THE EX
BeGood. 15 i 16/10

El plat fort de la propera edició del Ronda és, sense cap mena dubte, el doble concert que oferiran The Ex. Banda de punk (en el sentit més lliure i polièdric del terme) que encadena trenta-cinc anys en actiu, però que encara conserva la intel·ligència i el nervi dels seus inicis.

SCOTT FAGAN
Razzmatazz 3. 25/10

La mateixa setmana del 1968 que Van Morrison publicava la seva obra mestra Astral Weeks, Scott Fagan també entregava South Atlantic Blues, un treball magnífic que no va fer fortuna comercial. Gairebé cinquanta anys després, tenim l’oportunitat de sentir la seva història i assaborir les seves cançons.

BELDA & SANJOSEX ‘CÀNTUT’
CAT Tradicionàrius. 27/10

De la col·lisió entre tradició i contemporaneïtat, en surt una de les cites destacades del cicle Connexions, la que proposa Càntut, (amb Carles Sanjosé i Carles Belda al darrere) versió escènica del projecte del mateix nom que rastreja tonades populars de tradició oral a les comarques gironines.

This post is also available in: English French Spanish

Deixa una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *