L’ art de la guitarra d’ Itaca Hostel Barcelona

L’ art de la guitarra d’ Itaca Hostel Barcelona

Com ja hem publicat en altres posts, a Ítaca hostel Barcelona estem sempre connectats amb la música, tant nacional com a internacional. Gran part del nostre staff toca guitarra i gaudim moltes nits cantant i tocant amb ells. Fins ara teníem una guitarra en hostel per a ús de tots, clients i staff. Sempre és agradable quan tenim nous hostes que es dediquen a l’art de la música i podem compartir junts; aquesta convivència ens deixa grans experiències i perquè no, moltes vegades sorpreses.

Fa pocs dia vam tenir la sort de tenir amb nosaltres a Bit Kim, un client i part de la família que a Ítaca hostel Barcelona formem; va ser tan amena i divertida la nit que passem compartint, intercanviant cultures i per descomptat fent una mica de música, que molt generosament va decidir deixar la seva guitarra, aquesta que ho acompanyava durant el seu viatge per europa, com un record i un llegat més per a Ítaca hostel Barcelona. El més curiós és que es va prendre el temps per fer-nos una dedicatòria, però no una qualsevol sinó que la va fer sobre la mateixa fusta de la guitarra i escrivint amb una clau en la seva pròpia llengua. Aquests són els detalls que ens fan sentir gratificats del treball que fem. Aquest tipus de coses ens reafirmen que l’esforç i l’amor amb el qual fem el nostre treball no passa desapercebut i ens motiva a seguir endavant, seguir millorant i seguir vetllant perquè vosaltres, els nostres clients, pugueu sortir sempre somrient i amb ganes de tornar.
Ara ja sabeu, comptem amb 2 guitarres i la vostra música i el vostre art serà sempre ben rebut a Ítaca Hostel Barcelona. Moltes Gràcies al nostre amic Bit per tan generós regal i com sempre esperem que seguiu tenint feliços viatges.

This post is also available in: English French Spanish

Deixa una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *