Museus gratuïts el Diumenge a Barcelona

Itaca Hostel es troba en el centre de Barcelona, al costat dels museus mes importants de la ciutat com pot ser el Museu Picasso, el CCCB o el Museu Marítim. L’ajuntament va decidir obrir de forma gratuïta el diumenge a partir de les 15h a un grapat de museus de la ciutat. Es una iniciativa que fa temps que es coneix, pero volem compartir-la amb tots els lectors. Aqui us deixem el llistat:

 

MNAC: Museu Nacional d’Art de Catalunya 

www.museunacional.cat // Parc de Montjuïc

Está situat a Montjuïc, la muntanya que tenim al costat. El MNAC s’ubica en l’àntic Palau Nacional, molt a prop de la Font màgica. Exposa peces d’escultura, pintura, grabats, dibuixos, cartells, fotografia amb l’intenció d’explicar l’art Català. La colecció va desde el romànic fins el segle XX.

MNAC-300x223


MUHBA: Museu d’Història de Barcelona

www.museuhistoria.bcn.es // Plaça del Rei

Es troba a la mítica Plaza del Rei, no confondra-la amb la Plaza Real, en el casc antic de Barcelona. Aquest petit museu narra l’origen de la ciutat de Barcelona fins a l’actualitat a través de el seu patrimoni históric. La seva seu central es la Casa de Padellàs.

MUHBA-1024x768-300x225


Museu d’Història de Catalunya

www.es.mhcat.cat // Plaça de Pau Vila 3

El Museu d’Historia de Catalunya es troba en el Palau del Mar, antics magatzems generals de comerç i l’únic edifici conservat del Port de Barcelona de 1881. Aquest museu mostra els fets històrics i la vida quotidiana dels catalans des de la prehistòria fins l’edat contemporània.

museo-historia-catalunya-554x335


Museu Frederic Marès

www.museumares.bcn.cat // Plaça de San Lu

El senyor Frederic Marès era un col·leccionista molt estrany, col·leccionava des de raspalls fins a gàrgoles. L’Ajuntament li va entregar un palau per exposar la seva col·lecció, pero no va ser suficient, així que es va moure part de les seves col·leccions a altres palaus de la seva propietat. Es un museu molt diferent i divertit.

frederic-mares-1024x682

Virreina Centre de la Imatge

www.lavirreina.bcn.cat // La Rambla 99

El Palau de la Virreina sempre ofereix bones exposicions i sempre son gratuïtes. El que es valora molt es el seu disseny i el seu caràcter. Està considerat un símbol del barroc aplicat en la arquitectura de la ciutat de Barcelona. Es pot considerar un referent cultural de Vanguardia de la ciutat de Barcelona.

Palau_de_la_Virreina-1024x764-300x223


Museu Picasso

www.museupicasso.bcn.cat // c/ Montcada 15-23

Només 5 minuts caminant separen l’Itaca Hostel de uns dels museus més visitats de la ciutat de Barcelona. Es va inaugurar a l’any 1963 i te més de 3.500 obres de Pablo Ruiz Picasso, tan com pintures fins a dibuixos. Son cinc palaus d’estil gòtic on exposen totes les obres. Recomanem que aneu d’hora per no trobar-os cua.

museu-picasso-300x130


CCCB

www.ccb.org // c/ Montalegre 5

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona està al costat de las Rambles de Barcelona. Va obrir les seves portes en el 1994. Organitzar tot tipus de esdeveniments, ja sigui: exposició temporal, concerts, mercats de segona mà, cursos i tallers d’aprenentatge. A sobre, el primer diumenge de cada mes, el CCCB obre el seu mirador al públic, es una oportunitat per veure mes millors vistes de Barcelona.

cccb


Museu Marítim de Barcelona

www.mmb.cat // Avinguda de les Drassanes

El museu marítim és perfecte si vas amb nens. Està situat al costat del Port de Barcelona. L’edifici es espectacular amb grans bòbiles i arcs. El museu te més de 70 anys d’història.

Barcelona 16.02.2013 Barcelona Jornada de puertas abiertas en las restauradas Drassanes . Fotografía de Jordi Cotrina

Barcelona 16.02.2013 Barcelona Jornada de puertas abiertas en las restauradas Drassanes . Fotografía de Jordi Cotrina


Jardí Botànic

www.jardibotanic.bcn.cat // c/  Carrer del Doctor Font i Quer

Construït per els equipaments dels Jocs Olímpics del 1992, està situat en el parc de Montjuïc, entre el castell i l’Estadi Olímpic Lluís Companys, conta amb més de 14 hectàrees i la seva forma recorda a un amfiteatre. Te unes vistes fabuloses a la Anella Olímpica i part de la ciutat de Barcelona.


Deixa una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *