Nit de Sant Joan per itaca Hostel Barcelona

Nit de Sant Joan per itaca Hostel Barcelona

A Itaca Hostel Barcelona t’esperem per celebrar la millor nit de l’any !

Nit de Sant Joan per itaca Hostel Barcelona. Des de Itaca Hostel Barcelona us volem informar una mica del que es, per molts catalans, la millor festa de tot l’any. Si teniu la sort d’estar a Barcelona us ho trobareu.

La nit de Sant Joan marca l’inici de l’estiu, ens posem roba lleugera, fem vida de dia i de nit als carrers de la ciutat, gaudim del sol, de les platges i de les primeres remullades.

A Itaca Hostel pensem que tot això mereix una gran celebració,  a Barcelona la celebració es per tothom, petits I grans;  es fan revetlles a tots el barris, correfocs, festes fins a la matinada en discoteques i xiringuitos, i també a la platja.

Les platges s’omplen de vida, musica I festa, el xiringuitos no tanquen fins tard, els petards i els focs se senten i es veuen per tot arreu.

Es pot sentir la olor de cremat que caracteritza la festa, per alguna raó s’atribueix la festa a les bruixes

Les places de cada barri ho celebra amb fogueres, petards I focs d’artifici

Barcelona us ofereix tot el que busqueu i més, fins I tot dels lloc on pots anar a comprar la tradicional la coca de Sant Joan: de fruita, de crema, de llardons…

Nit de Sant Joan per itaca Hostel Barcelona.Barris com a Ciutat vella:

A més de la gran festa a la plaça de Sant Jaume, al  barri del Raval també celebren la revetlla de Sant Joan. De la Flama del Canigó sortirà el foc que encengui la foguera plantada a la plaça Folch i Torres, on hi haurà cantada d’havaneres i queimada (19 h), sopar popular (21 h) i revetlla amb discoteca mòbil amb DJ Medi i DJ Joan Anit , a partir de les 22 h.

Nit de Sant Joan per itaca Hostel Barcelona. Barris mes apartats com a Gràcia

També en aquest barri trobareu mes de dotze  revetlles que ompliran el districte de Gràcia la nit del 23 de juny.

Les trobareu a les principals carrers i places. Carrer Llibertat, carrer Verdi, carrer Fraternitat, la plaça del Sol, la plaça de la Virreina altres racons que aniràs trobant si decideixes celebrar la revetla en aquest barri

 

No dubten en preguntar-nos !! BONA REVETLLA!!!

This post is also available in: English French Spanish

Deixa una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *