Nou espai d’art a Itaca Hostel

Comencem l’estiu amb moltes novetats a Itaca. Estem molt contents d’obrir un espai d’art a la nostra recepció. Es tracta d’una exposició de fotografies de la Sara Rius (www.sarariusfotografia.com) amb motiu dels Castellers de Vilafranca. Amb aquesta exposició volem donar suport a artistes locals a que puguin exposar els seus treballs y així gaudir de fantàstiques imatges fetes a la nostre ciutat de Barcelona.

Així vem conèixer a la Sara, una Badalonina apasionada per la fotografia, que desde petita li ha agradat captar moments. Ella Ha preparat un recull d’imatges que estaran exposades a la nostra recepció, si algú esta interssat pot adquirir les imatges.

Els castellers són les torres humanes que es construeixen des de fa més de dos-cents anys (se’n troben referències ja al segle XVIII) al Camp de Tarragona i al Penedès. A partir dels anys 80 del segle XX els castells es van anar estenent progressivament per tot  Catalunya,Catalunya del Nord i les Illes Balears convertint-se en un símbol molt potent de la identitat catalana.

Es molt comú a Barcelona veure torres humanes a les places els diumenges pel matí. Es una tradició catalana. S’organitzen combats entre diferents colles per veure qui arriba més alt o qui construeix el castell humà més fort. Nosaltres a Itaca Hostel estem informats de les millors activitats, pregunta al nostre personal de recepció i et donarem tota la informació.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *