Sant Jordi 2015: Activitats a la ciutat

 

Sant Jordi és una de les festes preferides dels barcelonins. Per un dia ens deixen de molestar les aglomeracions i sortim al carrer per impregnar-nos del bon ambient que es respira a la ciutat i per perdre’ns entre les inacabables parades de llibres i roses. Però durant aquest dia tan especial hi ha moltes més activitats a la ciutat a part de llibres i roses. Mercats d’intercanvi de llibres, concerts, recitals de poesia, fires de llibres d’artista… Espremeu al màxim aquest Sant Jordi!

 

Portes obertes a l’Ajuntament

ajunt2

El dia de Sant Jordi, diverses institucions celebren una jornada de portes obertes. Una d’elles és l’Ajuntament de Barcelona. Podreu visitar l’Escala d’Honor, la Galeria Gòtica o el Saló de Cent acompanyat de personatges històrics. Coincidint amb la jornada de portes obertes, l’Ajuntament de Barcelona posarà en marxa un any més –de 10 a 20 h– la iniciativa de venda de roses solidàries al pati de l’Ajuntament. L’import anirà íntegrament a associacions sense ànim de lucre.
També obre les seves portes –d’11 a 20 h– el Palau Savassona, seu de l’Ateneu Barcelonès. Visiteu la biblioteca, el jardí, les sales de conversa… i participeu en les activitats programades. A més, si us feu socis de l’Ateneu la setmana de Sant Jordi, us estalviareu la quota d’ingrés.
Si sou per Montjuïc, el Museu d’Arqueologia de Catalunya també participa de la jornada de portes obertes, i el podreu visitar de forma gratuïta de 9.30 a 19 h.

 

Intercanvi de llibres

llibres

Per Sant Jordi, Barcelona s’omple de mercats d’intercanvi de llibres. Són molts els centres cívics i biblioteques que n’organitzen, i en trobareu un pràcticament a cada barri de la ciutat. N’organitzen a la Biblioteca Trinitat Vella, al Centre Cívic Can Castelló, al Centre Cívic Riera Blanca, a la Biblioteca Zona Nord i a la Biblioteca Sant Martí de Provençals. Ja sabeu, agafeu els llibres que no vulgueu de casa i canvieu-los per nous títols!

Vine a Itaca a pasar el dia de Sant jordi 2015.

Deixa una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *