Tast a La Rambla 2015: del 12 de Juny al 14

La segona edició del Tast a La Rambla, festival culinari que es celebra a la Rambla de Santa Mònica del dijous 11 al diumenge 14 de juny, arriba molt forta. Després del mig milió de visitants de l’any passat, enguany la fira creix; comptarà amb la participació de 50 establiments, repartir entre cinc zones: cuines d’autor,cuines tradicionals, tapes i platillos, carrets de dolços i cuines del món. I alerta que l’esdeveniment és una ocasió única per tastar plats d’alta cuina –a un preu de 4,5 euros cada consumició o amb una fórmula de 16 € quatre platets– de molts cuiners d’estrella Michelin.

tapa1

En realitat, aquesta mostra es converteix en un abassegador qui és qui de la cuina a Barcelona, on podem fer una panoràmica pantagruèlica en petites dosis de l’oferta dels grans restaurants.

Alguns exemples: croqueta de tinta del Bistreau, sardina fumada amb trinxat de bledes i pell de porc (Manairó), taco de melós de vedella de Girona (Via Veneto), un arrós melós de Paco Pérez, o un bun de porc ibèric a la cantonesa (Dos Palillos), per esmentar alguns dels cuiners amb Michelin que hi participen. No faltarà, tampoc, alta cuina cuina tradicional (caneló de pollastres de pagès amb crema d’ous de Reig, de la Fonda Espanya), tapa contemporània (hot dog català, del Bar Bas) i una part dolça de carrets amb rodes que oferiran les especialitats dels mestres pastissers de la ciutat com Escribà, Ochiai o la pastisseria Canal.

 L’èxit de l’nay passat ha fet millorar la infraestrcutra: s’amplia la zona de pastisseria i begudes, s’introdueixen actuacions de música en directe, a més de facilitar la compra de tiquets: hi haurà 3 espais de guixetes repartits al llarg del passeig i les barres de begudes disposaran també de punts de venda dins del mateix stand.

www.timeout.com

Deixa una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *