“Temps de flors” Festival de les Flors a Girona

“Temps de flors” Festival de les Flors a Girona

Una fantàstica oportunitat per veure els carrers d’aquesta bonica i interessant ciutat medieval en plena floració

Des de Itaca Hostel Barcelona, saludem a tots els nostres lectors. Estem contents altre vegada de poder donar-te informació de Barcelona on els colors de la primavera estan ja per tot arreu.
Aquest mes de Maig veurem els preciosos colors de les flors a la ciutat de Girona on es celebra el festival de Flors anual. “Temps de Flors” . Una fantàstica oportunitat per veure els carrers d’aquesta ciutat medieval en plena floració.
Del 7 al 15 de maig de 2016
Es plena primavera i, com cada any per aquestes dates, la ciutat, i especialment el seu Barri Vell, multiplica la seva bellesa i capacitat de seducció amb motiu de la mostra “Girona, Temps de Flors”.
El llenguatge amable de les flors i les imaginatives instal·lacions florals que porten a terme centenars de participants, professionals i aficionats sense distinció, transformen la ciutat en un subtil espectacle d’aromes, textures i colors. Els monuments, les cases i els seus patis interiors, els carrers, els jardins i els paratges naturals emergeixen revestits amb l’elegància de sorprenents elements vegetals, i tot aquest riquíssim conjunt patrimonial apareix com una inoblidable recreació artística. És alhora la ciutat sencera que s’obre al visitant per oferir-li els poderosos atractius de què disposa. Així, al costat de les flors i el patrimoni, també hi ha una interessant oferta cultural, turística, gastronòmica i social que converteixen Girona en un reclam internacional.
Girona, nomes a una hora amb autobús des de Barcelona

Una de les ciutats més interessants de Catalunya, la històrica ciutat de Girona convida als seus visitants a descobrir els més de 2000 anys de la seva historia.

This post is also available in: English French Spanish

Deixa una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *